Uw metselbedrijf in Sliedrecht en omstreken

Als metselaar is Bakker metselwerken niet alleen gespecialiseerd in metselwerken maar ook voegwerken en het verlijmen van kalkzandsteenblokken voor het realiseren van muren maken deel uit van ons dienstenpakket. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor stelwerk en het plaatsen van steigers.

Onze metselaars beschikken over de vereiste diploma’s en de juiste vakkennis. Onze opdrachtgevers zijn aannemers die ons inschakelen voor werkzaamheden in nieuwbouwprojecten. Ook bieden wij onze diensten aan aan particuliere klanten voor renovaties aan en in bestaande panden.

Een op het project afgestemde planning en duidelijke communicatie

Het nakomen van afspraken is wat wij hoog in het vaandel voeren. Om tot een goede planning te komen gaan wij uitgebreid met u in gesprek om zo in kaart te brengen hoe de werkzaamheden het snelst en meest efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Door het opstellen van een strakke planning worden de werkzaamheden in het merendeel van de gevallen binnen het gestelde tijdschema volbracht. Zoniet, dan kunt u vertrouwen op onze flexibiliteit. Wij werken dan door tot de klus geklaard is.

Doordat u altijd maar te maken heeft met één contactpersoon verloopt de communicatie tussen u en ons soepel. Ook onze offertes zijn glashelder zonder haken en ogen. Duidelijkheid en eerlijkheid zijn voor ons vanzelfsprekend. Om voor u het optimale resultaat te bereiken verwerken wij uitsluitend A-kwaliteit materialen. Onze diensten:

 • Metselwerk

  Wij beschikken over de juiste vakkennis om uw metselwerk geheel volgens uw wensen uit te voeren. Er zijn verschillende mogelijkheden. U kunt kunt onder andere kiezen uit traditioneel metselwerk, dun metselwerk, doorstrijken of boerenvlechtwerk. De uitstraling die u wenst te bereiken bepaalt de keuze en is afhankelijk van uw persoonlijke smaak.

 • Voegwerk

  Na het metselen van een muur wordt er gevoegd. In overleg met u bepalen wij in welke kleur en uitvoering het voegwerk wordt aanbracht. Alle vormen zijn mogelijk, zo kunnen wij de platvolvoeg aanbrengen. Voor een bijzonder effect kan ook gekozen worden voor de knipvoeg of snijvoeg.

 • Lijmwerk

  Tot onze specialismen behoort ook het verlijmen van kalkzandsteenblokken. Hiermee worden muren in een pand gerealiseerd.

 • Stelwerk

  Stelwerk vraagt om een accurate berekening. Het vaststellen van de juiste hoogte en het stellen van de draad bepalen het welslagen van stelwerk. U kunt hierbij vertrouwen op onze expertise en ervaring.

 • Steigerbouw

  Teneinde de veiligheid van de werkers die op grote(re) hoogtes hun werkzaamheden uitvoeren te waarborgen bouwen wij solide steigers. De afmetingen worden bij u op locatie bepaald waarna wij de juiste steiger plaatsen.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.