Bakker Metselwerken B.V
4.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Over ons

over ons bakker metselwerken

Bakker Metselwerken

Gewoon steengoed

Bakker Metselwerken, is opgericht in 2010. Sinds onze bescheiden beginjaren hebben we gestaag gewerkt aan het opbouwen van een solide reputatie als vakkundige en opgeleide metselaars. We geloven dat ons team onze grootste troef is. Ieder van ons  beschikt over vakmanschap en klantgerichtheid. We werken nauw samen om projecten van elke omvang tot een succes te maken.

Naast talloze zakelijke opdrachtgevers, met name in de nieuwbouwsector, ontdekken ook steeds meer particulieren hun weg naar ons bedrijf. Onze werkwijze is transparant, we willen samen met de klant “bouwen met vertrouwen”. Dat betekent dat onze prijzen vooraf duidelijk zijn en we ons aan de afspraak houden.

Onze werkzaamheden bestaan uit metselwerk, voegwerk, lijm- en stelwerk en steigerwerk. Ook voor specialistisch werk is Bakker Metselwerken uw partner.

Onze Missie

Bij Bakker Metselwerken hebben we een diepgewortelde passie voor bouwen en een duidelijke missie: het leveren van hoogwaardig metselwerk dat voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap. Wij willen de visie van onze klanten om zetten in mooie eindresultaten.

Wij werken met name met zakelijke partners aan grotere projecten.

Hier staan wij voor

  • Heldere prijzen, afspraak is afspraak
  • Eén vast aanspreekpunt
  • 100% vakmanschap door gecertificeerd personeel
  • Levering met garantie
  • Gratis en vrijblijvende offerte

Recente Projecten