Over ons

Bakker Metselwerken, opgericht door de gelijknamige eigenaar, is sinds 2010 actief in de branche. Met een vast team van deskundige en (blijvend) opgeleide metselaars groeit het bedrijf gestaag.
Naast vele zakelijke opdrachtgevers, vooral in de nieuwbouw, vinden ook steeds meer particulieren hun weg naar ons bedrijf.

Onze werkwijze is voortvarend, transparant en samenbindend. Met onze vaste ‘bouwstenen’ weten we steeds meer opdrachtgevers aan ons te binden.
De werkzaamheden bestaan uit metselwerk, voegwerk, lijm- en stelwerk en steigerwerk. Ook voor specialistisch werk is Bakker Metselwerken uw partner.

Bakker Metselwerken. Gewoon steengoed.

Metselwerk

De kunst van het stapelen van stenen met mortelspecie.
Bakker metselwerken beheerst dit oude ambacht als geen ander. Uiteraard staat de wens van de klant centraal. Hoe wilt u het gemetseld hebben? Traditioneel metselwerk, dun metselen, doorstrijken of boerenvlechtwerk?
Bakker Metselwerken levert vakwerk met zorg en oog voor het detail. Steen voor steen.

Voegwerk

Voegen zijn beeldbepalend. Met onderscheidend voegwerk zorgt u voor een unieke uitstraling van uw pand. Bakker Metselwerken biedt u een ruime keus aan soorten en kleuren. Met standaard een perfecte afwerking.
Zo hebben we de standaard platvolvoeg, maar bijvoorbeeld ook een verdiepte voeg of teruggehouden voeg. En wat denkt u van de exclusievere knip- of snijvoeg? Vraag naar de vele mogelijkheden. We voegen (ons) naar uw wensen!

Lijmwerk

Bakker Metselwerken heeft de nodige ervaring met het verlijmen van kalkzandsteenblokken. Handwerk of machinaal, met of zonder kraan. Altijd netjes afgewerkt en waterpas. Bakker Metselwerken lijmt u niet met rommelwerk. Kwaliteit is gegarandeerd.

Stelwerk

Nauwkeurig stellen van de profielen. De hoogte exact bepaald, de draad precies gesteld. Hier kan op gebouwd worden!
Dat is geen zijden draadje bij Bakker Metselwerken; we brengen ervaren stelleurs in stelling. Zorgvuldig en accuraat.

Steigerwerk

Een veilige werkplek voor medewerkers en omgeving. Ook op (grote) hoogte. Een stevige constructie wordt vooraf berekend door vakkundige steigerbouwers. Met tekening én op locatie. Want risico’s nemen we niet. En dat is merkbaar op de bouwplaats. Vast en zeker. Bakker Metselwerken stijgt boven het werk uit.

Overig

Heeft u niet genoemde wensen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Heldere prijzen, afspraak is afspraak

Geen ondoorgrondelijke prijzen maar duidelijke financiële afspraken.

100% vakmanschap door gecertificeerd personeel

Professionals van het hoogste niveau, de certificeringen bewijzen het.

Eén vast aanspreekpunt

Eén telefoonnummer, één e-mailadres. Dan regelen wij de rest.

Levering met garantie

Wij staan voor onze kwaliteit. Onverwachte problemen lossen we graag voor u op.

Recente projecten